Tuniské ratatouille s vejci
30 min.
Ingredience
- 40mililitrůOlej olivový
- 2kusyCibule
- 2kusyPaprika červená
- 2kusyCuketa
- 3stroužkyČesnek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 400gramůRajčata
- 8kusůVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
22 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Na velké pánvi rozpálíme olej, lehce osmahneme na drobno nakrájenou cibuli. Po dvou minutách přidáme na kousky nakrájenou cuketu s paprikou a prolisujeme česnek. Za občasného míchání podusíme cca 5 minut na mírném ohni.
- 2Nyní do směsi přidáme koření – sůl, pepř, papriku. Zamícháme, přidáme na kostičky nakrájená rajčata a další tři minuty dusíme.
- 3Na závěr do směsi vyklepneme vejce a smažíme cca 8 minut, dokud vejce neztuhnou. Poté rozdělíme na talíře a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.