Tuniské ratatouille s vejci

30 min.
Tunisko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
22 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na velké pánvi rozpálíme olej, lehce osmahneme na drobno nakrájenou cibuli. Po dvou minutách přidáme na kousky nakrájenou cuketu s paprikou a prolisujeme česnek. Za občasného míchání podusíme cca 5 minut na mírném ohni.
  • 2
    Nyní do směsi přidáme koření – sůl, pepř, papriku. Zamícháme, přidáme na kostičky nakrájená rajčata a další tři minuty dusíme.
  • 3
    Na závěr do směsi vyklepneme vejce a smažíme cca 8 minut, dokud vejce neztuhnou. Poté rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.