Tvarohová pizza
40 min.
Ingredience
- 250gramůTvaroh jemný
- 4lžíceOlej stolní
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 300gramůMouka polohrubá
- 1kusKypřicí prášek do pečiva
- 1hrstKukuřice cukrová
- 2lžíceKečup
- 100gramůŠunka dušená
- 5lžicMléko polotučné
- 100gramůAnglická slanina
- 1špetkaSůl
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1392 kcal
Bílkoviny
77 g
Tuky
63 g
Sacharidy
134 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Smícháme vše dohromady a vypracujeme těsto.
- 2Které vyválíme a dáme na vymazaný a vysypaný plech.
- 3Těsto potřeme kečupem, který jsme smíchali s česnekem a olejem.
- 4Strouhaným sýrem posypeme a dáváme suroviny dle chuťi.
- 5Pečeme na 220 stupňů 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.