Tvarohová pomazánka s vejci a eidamem
23 min.
Ingredience
- 100gramůMáslo čerstvé
- 100mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 200gramůSýr Eidam cihla 30%
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžícePažitka
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
- Na vaření vejce
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
31 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
92 mg
Cukr
279 mg
Postup přípravy
- 1Pažitku nakrájíme nadrobno, sýr jemně nastrouháme, vařená vejce ustrouháme na hrubém struhadle.
- 2Změklé máslo smícháme se sýrem, hořčicí, pivem a vejci. Do směsi vmícháme pažitku a osolíme a opepříme. Dobře promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.