Tvarohové kroketky
40 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 200gramůTvaroh tučný
- 50gramůSýr Parmezán
- 1špetkaPetržel - nať
- 1špetkaBazalka
- 30gramůMouka pšeničná hrubá
- 150gramůMáslo čerstvé
- 0,13litrVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
- 0,13litrProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
44 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
185 mg
Cukr
323 mg
Postup přípravy
- 1Z tvarohu, sýru, osolené mouky, vajec, bazalky a petrželky vypracujeme těsto. Na vále poprášeném moukou z těsta vytvarujeme váleček, rozdělíme jej na 12 dílů a upravíme do tvaru kroket.
- 2Na rozpáleném másle kroketky osmažíme po obou stranách.
- 3Usmažené krokety polijeme vodou zředěným rajčatovým protlakem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.