Tykev po sicilsku
35 min.
Ingredience
- 750gramůTykev
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžíceMáta
- 2stroužkyČesnek
- 100gramůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
25 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou tykev nakrájíme na plátky a bez pomoučení je osmažíme na oleji.
- 2Olej slijeme, tykve pokapeme trochou octa, osolíme, posypeme špetkou cukru a nasekanou mátou. Chvíli je pod pokličkou podusíme a nakonec přidáme utřený česnek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.