Tykev s vepřovými kotlety v alobalu

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
14 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety očistíme, naklepeme a vložíme do misky. Osolíme, posypeme paprikou, pepřem, zalijeme olejem a necháme 2 hodiny odležet.
  • 2
    Tykev, cibuli a česnek nakrájíme na tenké plátky a promícháme.
  • 3
    Na každý díl alobalu dáme jeden marinovaný kotlet, navršíme na něj promíchanou zeleninu a alobal dobře uzavřeme.
  • 4
    Balíčky grilujeme nebo pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 50 minut.
  • 5
    Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.