Tykev s vepřovými kotlety v alobalu
70 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 3lžíceOlej stolní
- 1kusTykev
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 2stroužkyČesnek
- 4kusyVepřové kotlety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
14 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Kotlety očistíme, naklepeme a vložíme do misky. Osolíme, posypeme paprikou, pepřem, zalijeme olejem a necháme 2 hodiny odležet.
- 2Tykev, cibuli a česnek nakrájíme na tenké plátky a promícháme.
- 3Na každý díl alobalu dáme jeden marinovaný kotlet, navršíme na něj promíchanou zeleninu a alobal dobře uzavřeme.
- 4Balíčky grilujeme nebo pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 50 minut.
- 5Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.