Tykve na bylinkách

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
77 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté, mladé tykve oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a osolíme. Necháme chvíli proležet.
  • 2
    Okapané a osušené tykve osmažíme na másle. Obrátíme je a občas potřeseme pánví, aby se nepřichytily.
  • 3
    Měkké tykve v pánvi pokapeme citronovou šťávou, přidáme nasekanou petrželku, pažitku a vše krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.