Tykvičky z Nice

70 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
10 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu rozehřejeme olej, přidáme oloupaná rajčata bez jadérek, jemně nasekanou cibuli, bazalku a petrželku. Vše dusíme na mírném ohni asi 15 minut.
  • 2
    Malé tykve nakrájíme na čtvrtky, osolíme a necháme chvíli stát. Poté je přidáme do kastrolu a vše dusíme na mírném ohni ještě 35 minut.
  • 3
    Před podáváním posypeme pokrm nasekaným estragonem.
  • 4
    Podáváme horké nebo studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.