Tykvová omáčka

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
40 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tykev rozkrojíme, vyjmeme dužinu a rozmixujeme ji.
  • 2
    Česnek oloupeme, nasekáme najemno a osmahneme na rozpáleném olivovém oleji. Přilijeme bílé víno, přivedeme k varu a přidáme tykvovou dužinu. Zvolna asi 5min provaříme.
  • 3
    Poté vmícháme nasekané bylinky, dochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Omáčka je vhodná k vřeténkům fusilli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.