Tykvové koláčky

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
37 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listové těsto rozválíme na plát a nakrájíme na čtverce asi 10 x 10 cm. Těstem vyložíme dno 8 formiček. Těsto několikrát propíchneme vidličkou.
  • 2
    Jablka oloupeme a pokrájíme na kostičky, stejně rozkrájíme i dužinu tykve a slaninu. Vše rozdělíme do formiček, promícháme s pepřem a lístky šalvěje. Vložíme do trouby vyhřáté na 225 stupňů Celsia a pečeme asi 20 minut.
  • 3
    Potom obsah formiček zalijeme rozšlehanými vejci se smetanou, solí a karí kořením, posypeme dýňovými semínky. Dopékáme asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.