Tykvový chléb s chutí papriky

206 min.
Evropa

Ingredience

    • 400mililitrůMinerální voda jemně perlivá
    • 5gramůSůl
    • 25gramůChlebový kvásek
    • 2gramyPaprika mletá pálivá
    • 40mililitrůOlej olivový
    • 20mililitrůVoda z pomerančových květů
    • 40mililitrůSirup javorový
    • 350gramůMouka chlebová
    • 300gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 20gramůPaprika mletá sladká
    • 2stroužkyČesnek
    • 80gramůMandle
    • 40gramůHrozinky
    • 80gramůTykev - semena
    • 20gramůLněné semínko
    • 40gramůRajčata sušená sterilovaná
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
705 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
67 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme minerální vodu, olej, vodu z pomerančových květů a javorový sirup. Přidáme špetku pálivé papriky, sladkou papriku, chlebovou a hladkou mouku, sůl, drcené mandle a hrozinky, prolisovaný česnek, tykvová semínka, lněná semínka a sušená rajčata.
  • 2
    Vmícháme chlebový kvásek, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.