Tykvový chléb s chutí papriky
206 min.
Ingredience
- 400mililitrůMinerální voda jemně perlivá
- 5gramůSůl
- 25gramůChlebový kvásek
- 2gramyPaprika mletá pálivá
- 40mililitrůOlej olivový
- 20mililitrůVoda z pomerančových květů
- 40mililitrůSirup javorový
- 350gramůMouka chlebová
- 300gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20gramůPaprika mletá sladká
- 2stroužkyČesnek
- 80gramůMandle
- 40gramůHrozinky
- 80gramůTykev - semena
- 20gramůLněné semínko
- 40gramůRajčata sušená sterilovaná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
705 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
67 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme minerální vodu, olej, vodu z pomerančových květů a javorový sirup. Přidáme špetku pálivé papriky, sladkou papriku, chlebovou a hladkou mouku, sůl, drcené mandle a hrozinky, prolisovaný česnek, tykvová semínka, lněná semínka a sušená rajčata.
- 2Vmícháme chlebový kvásek, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.