Tyrolská štika s pečenými rajčaty

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
58 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata překrájíme na půlky, narovnáme do rendlíku vymazaného 50 g másla, osolíme a dáme na čtvrt hodiny minut péct do trouby předehřáté na 180°C.
  • 2
    Štiku oškrábeme, vykostíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Jednotlivé porce osušíme, osolíme, opepříme, po obou stranách opečeme na 150 g másla do růžova.
  • 3
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme na oleji.
  • 4
    Opečené porce štiky rozdělíme na talíře, na ně narovnáme kolečka smažené cibule. Podáváme obložené pečenými rajčat, posypané petrželovou natí nasekanou nadrobno.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.