Tyrolská štika s pečenými rajčaty
60 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 2lžícePetržel - nať
- 600gramůRajčata
- 600gramůŠtika obecná
- 2lžičkySůl
- 170gramůMáslo čerstvé
- 100gramůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
58 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Rajčata překrájíme na půlky, narovnáme do rendlíku vymazaného 50 g másla, osolíme a dáme na čtvrt hodiny minut péct do trouby předehřáté na 180°C.
- 2Štiku oškrábeme, vykostíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Jednotlivé porce osušíme, osolíme, opepříme, po obou stranách opečeme na 150 g másla do růžova.
- 3Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme na oleji.
- 4Opečené porce štiky rozdělíme na talíře, na ně narovnáme kolečka smažené cibule. Podáváme obložené pečenými rajčat, posypané petrželovou natí nasekanou nadrobno.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.