Tyrolské opečenky

30 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
17 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zbytky uvařeného hovězího masa (nebo hovězí pečeně) nakrájíme na plátky. Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Na rozpáleném tuku na pánvi osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso, brambory, osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou. Vše dobře promícháme a opečeme. Maso i brambory mají mít kůrku.
  • 3
    Podáváme posypané nasekanou petrželkou.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou zeleninové saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.