Tyrolský Gröstl s hovězím masem
25 min.
Ingredience
- 800gramůBrambory
- 300gramůHovězí maso vařené
- 100gramůSlanina vepřová
- 2kusyCibule
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 2lžičkyMajoránka
- 150gramůRajčata Cherry
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
26 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Uvařené brambory nakrájíme na plátky, slaninu a vařené maso na nudličky. Oloupeme cibuli, rozpůlíme a pokrájíme také na plátky.
- 2Ve velké pánvi rozpálíme 1 lžíci másla a krátce na něm osmahneme slaninu a cibuli. Vyjmeme a přidáme do pánve zbytek másla. Na něm restujeme cca 10 minut brambory. Ochutíme solí, pepřem, majoránkou a paprikou. Poté přidáme slaninu s cibulí a ještě cca 5 minut opékáme. Vmícháme rozpůlená rajčátka, dochutíme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.