Tyrolský Gröstl s hovězím masem

25 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
26 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené brambory nakrájíme na plátky, slaninu a vařené maso na nudličky. Oloupeme cibuli, rozpůlíme a pokrájíme také na plátky.
  • 2
    Ve velké pánvi rozpálíme 1 lžíci másla a krátce na něm osmahneme slaninu a cibuli. Vyjmeme a přidáme do pánve zbytek másla. Na něm restujeme cca 10 minut brambory. Ochutíme solí, pepřem, majoránkou a paprikou. Poté přidáme slaninu s cibulí a ještě cca 5 minut opékáme. Vmícháme rozpůlená rajčátka, dochutíme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.