Uccelletti scappati

40 min.
Itálie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
28 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
1 g
Cukr
57 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso naklepeme na tenké plátky, osolíme, opepříme a seřízneme na proužky o velikosti 6x3 cm. Pancettu (90 g) pokrájenou na plátky seřízneme na stejné pruhy jako maso. Na plátek masa dáme plátek pancetty a kousek šalvěje a srolujeme od kratšího konce do závitku.
  • 2
    Připravíme si bambusové jehlice, které jsme nechali nasáknout vodou, na ně napíchneme zbylou část pancetty pokrájené na kostky, kousek šalvěje a poté 5 masových závitků, na závěr opět kousek šalvěje a kostičku pancetty.
  • 3
    Připravené špízy osmažíme cca 12 minut na rozpáleném másle. Jako příloha je vhodná smažená polenta.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.