Úhoř Menagère
30 min.
Ingredience
- 600gramůÚhoř říční
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 600gramůBrambory vařené
- 400gramůOkurky nakládané
- 100gramůHořčice
- 200gramůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
819 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
68 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Úhoře stáhneme, vykucháme, omyjeme a nakrájíme na menší kousky, ty osolíme, opepříme, prudce opečeme na pánvi v rozpáleném oleji.
- 2Opečené kousky úhoře klademe na bílý papírový ubrousek, abychom je zbavili přebytečného tuku.
- 3Poté je narovnáme na mísu, obložíme malými vařenými brambůrky, malými sladkokyselými okurkami a hořčicí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.