Úhoř Menagère

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
819 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
68 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Úhoře stáhneme, vykucháme, omyjeme a nakrájíme na menší kousky, ty osolíme, opepříme, prudce opečeme na pánvi v rozpáleném oleji.
  • 2
    Opečené kousky úhoře klademe na bílý papírový ubrousek, abychom je zbavili přebytečného tuku.
  • 3
    Poté je narovnáme na mísu, obložíme malými vařenými brambůrky, malými sladkokyselými okurkami a hořčicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.