Úhoř na rožni

35 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1192 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
118 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
593 mg
Cukr
990 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Úhoře vykucháme, stáhneme, omyjeme a nakrájíme na 5cm velké špalíky.
  • 2
    Olej smícháme s nasekaným koprem, petrželkou a citronovou šťávou. Úhoře osolíme, opepříme a vložíme do připravené marinády.
  • 3
    Kousky ryby napichujeme na rožeň střídavě s kousky slaniny a žampiony, zakapeme olejem a grilujeme ze všech stran asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.