Úhoř na víně s paprikou

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
463 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a vykuchané úhoře nakrájíme na kratší válečky, vyskládáme do pekáčku, okořeníme solí, pepřem, mletou paprikou, bobkovým listem, zasypeme pokrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, posekanou petželkou a tymiánem. Zalijeme bílým vínem, zakryjeme druhým pekáčkem nebo alobalem a dáme do trouby. Zapékáme 25 minut, vyndáme z trouby a necháme vychladnout.
  • 2
    Úhoře položíme na dezertní talířky, šťávu z pekáčku rozmixujeme nebo propasírujeme přes sítko a porce úhořů přelijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.