Úhoř pečený na pánvi

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
555 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
49 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Úhoře zbavíme ploutví, vykucháme, omyjeme a nakrájíme na 8cm dlouhé špalíky. Podél páteře uděláme podélný zářez, rybu osolíme, opepříme a marinujeme v citronové šťávě.
  • 2
    Potom úhoře obalíme v mouce a zvolna pečeme na másle (nebo na oleji).
  • 3
    Upečeného úhoře posypeme petrželkou, obložíme plátky citronu a polijeme rozpuštěným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.