Úhoř po burgundsku

60 min.
Francie
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
33 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného úhoře nakrájíme na menší porce a vložíme na máslem vymazanou pánev. Přidáme pokrájenou cibuli a karotku, podlijeme vodou, dusíme 15 - 20 minut.
  • 2
    Potom přidáme česnek, tymián, bobkový list, pepř a sůl. Vše zalijeme vínem, dusíme ještě 20 minut.
  • 3
    Úhoře vyjmeme a šťávu přecedíme. Každou porci přelijeme omáčkou.
  • 4
    Podáváme s osmaženým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.