Úhoř po provensálsku

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
657 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
46 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, vykuchané úhoře nakrájíme na kratší válečky. Cibuli pokrájíme nadrobno. V širším kastrolu rozpálíme olej, přisypeme cibuli a trochu orestujeme. Přidáme kousky ryby, podlijeme vínem, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, posekanou petrželku, prolisovaný česnek a nadrobno nakrájená rajčata. Přiklopíme a vaříme 25 minut.
  • 2
    Necháme vychladnout a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.