Úhoř po římsku
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůÚhoř říční
- 4lžíceOlej stolní
- 200gramůHrášek
- 4kusyRajčata
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 0,1litrVíno bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
26 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Vykuchaného, očištěného a z kůže staženého úhoře nakrájíme příčně na 4 porce.
- 2Cibuli rozkrájenou na plátky osmahneme na oleji, přidáme hrášek, oloupaná, pokrájená rajčata a porce ryby. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a přilijeme víno. Vše dusíme asi 15 minut.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.