Úhoř s křenem
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceKřen
- 2lžíceStrouhanka
- 600gramůÚhoř říční
- 0,25lžičkaKari koření
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
36 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
677 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěného úhoře nakrájíme na kousky, osolíme a vložíme do kastrolu vymazaného máslem a vysypaného strouhankou. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, nastrouhaný křen, kari koření a rajčatový protlak. Povrch posypeme strouhankou a poklademe vločkami másla. Vše dusíme, až je ryba měkká.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.