Úhoř v pivu
35 min.
Ingredience
- 2,5decilitryPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaŠalvěj sušená
- 1lžíceCitronová šťáva
- 50gramůCibule
- 600gramůÚhoř říční
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
34 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
239 mg
Cukr
569 mg
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nastrouhanou cibuli osmahneme na másle. Přidáme kůže zbavené, osolené porce úhoře, podlijeme pivem a okořeníme šalvějí a pepřem. Zvolna dusíme 10-15 minut.
- 2Měkké maso vyjmeme a omáčku necháme téměř vysmahnout. Každou porci potřeme výpekem a pokapeme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.