Ústřice s pikantní omáčkou

17 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
748 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
31 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
82 mg
Cukr
309 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ústřice otevřeme, maso vyjmeme a dáme do hrnce.
  • 2
    Přilijeme víno a uvedeme k varu.
  • 3
    Vaříme 45 vteřin, poté maso vyjmeme a dáme zpět do vymytých lastur.
  • 4
    Polovinu vývaru smícháme se smetanou a necháme 1 minutu vařit.
  • 5
    Přimícháme máslo, sůl, pepř a posekanou pažitku.
  • 6
    Hotovou omáčkou polijeme ústřice a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.