Utopenci kořenění marinovaní v pivu I.
18 min.
Ingredience
- 6kusůŠpekáčky
- 3kusyCibule
- 6kusůFeferony
- 4kusyNové koření celé
- 10gramůPepř černý celý
- Na marinádu
- 300mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 100mililitrůOcet kvasný lihový
- 1lžíceCukr krupice
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
639 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
57 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Špekáčky sloupneme, cibuli nakrájíme na plátky, feferonky zbavíme semen a nakrájíme na plátky.
- 2Do sklenice vkládáme střídavě plátky špekáčků, cibule a feferonky a přelijeme vychladlým nálevem z piva. Nakonec do sklenice vložíme celý pepř a nové koření. Poté špekáčky necháme v chladu několik dní marinovat.
- 3Marinádu připravíme svařením piva s octem, cukrem a solí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.