Utopenci kořenění marinovaní v pivu I.

18 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
639 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
57 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špekáčky sloupneme, cibuli nakrájíme na plátky, feferonky zbavíme semen a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Do sklenice vkládáme střídavě plátky špekáčků, cibule a feferonky a přelijeme vychladlým nálevem z piva. Nakonec do sklenice vložíme celý pepř a nové koření. Poté špekáčky necháme v chladu několik dní marinovat.
  • 3
    Marinádu připravíme svařením piva s octem, cukrem a solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.