Utopenci kořenění marinovaní v pivu II.

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
643 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
57 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špekáčky sloupneme a podélně na několika místech nařízneme. Řez zatřeme hořčicí a do řezu vložíme kolečka cibule a plátky feferonek, z nichž jsme vykrojili semena. Poté špekáčky navrstvíme do sklenice a přelijeme zchladlým pivním nálevem. Sklenici dobře uzavřeme a necháme v chladničce asi pět dní marinovat.
  • 2
    Nálev připravíme svařením piva s octem, solí, bobkovým listem, pepřem, novým kořením a cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.