Uzená makrela se zeleninou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
597 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
31 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
6 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme a omyjeme. Listy salátu natrháme na kousky, jablko nakrájíme na dílky a zakapeme citronovou šťávou. Okurku podélně rozkrojíme a nakrájíme na plátky, cibuli nakrájíme na kroužky a kopr nasekáme.
  • 2
    Všechnu zeleninu rozložíme do salátové mísy a pokapeme zálivkou připravenou z kopru, soli, pepře, octa a sladidla.
  • 3
    Do mísy k zelenině přidáme na kousky nakrájenou uzenou makrelu a vařené vejce.
  • 4
    Podáváme s tmavým celozrnným chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.