Uzené maso ve fazolích
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 200gramůFazole bílé
- 50gramůMáslo čerstvé
- 2decilitrySmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaPepř černý mletý
- 600gramůVepřová uzená plec
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůPažitka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
38 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Den předem přebrané a namočené fazole uvaříme v malém množství vody doměkka.
- 2Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme mouku, osmahneme, zalijeme vývarem z uzeného masa a rozmícháme. Krátce povaříme.
- 3Potom přilijeme smetanu a přidáme vařené fazole. Osolíme, opepříme a vmícháme nasekanou pažitku.
- 4Podáváme k vařenému uzenému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.