Uzené maso ve fazolích

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
38 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den předem přebrané a namočené fazole uvaříme v malém množství vody doměkka.
  • 2
    Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme mouku, osmahneme, zalijeme vývarem z uzeného masa a rozmícháme. Krátce povaříme.
  • 3
    Potom přilijeme smetanu a přidáme vařené fazole. Osolíme, opepříme a vmícháme nasekanou pažitku.
  • 4
    Podáváme k vařenému uzenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.