Uzené s česnekovou omáčkou
45 min.
Ingredience
- 1litrHovězí vývar základní
- 1špetkaSůl
- 1kusCibule
- 50gramůSádlo škvařené
- 4stroužkyČesnek
- 4plátkyMoravské uzené
- 60gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
13 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Najemno nakrájenou cibuli a část česneku si usmažíme dorůžova na sádle, zasypeme moukou a usmažíme tak světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem, dobře rozšleháme a necháme povařit. Omáčku přecedíme.
- 2Do omáčky přidáme zbylý rozetřený česnek, pepř a znovu krátce povaříme.
- 3Maso ohřejeme a ještě horké přeléváme na talířích omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.