Uzené s česnekovou omáčkou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
13 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Najemno nakrájenou cibuli a část česneku si usmažíme dorůžova na sádle, zasypeme moukou a usmažíme tak světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem, dobře rozšleháme a necháme povařit. Omáčku přecedíme.
  • 2
    Do omáčky přidáme zbylý rozetřený česnek, pepř a znovu krátce povaříme.
  • 3
    Maso ohřejeme a ještě horké přeléváme na talířích omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.