Uzené v zelném těstíčku

36 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1077 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
104 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
798 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzené maso nakrájíme na plátky silné přibližně 1 cm. Do misky si dáme hladkou mouku a plátky obalíme v mouce. Připravíme si zelné těstíčko: do mísy dáme mléko, vejce, mouku, sůl, pepř a utřený česnek. Směs dobře vyšleháme, přidáme dobře vymačkané kysané zelí, které jsme si pokrájeli nadrobno. Zelí zamícháme do těstíčka.
  • 2
    Obalené plátky masa namáčíme do těstíčka a smažíme je v rozpáleném sádle z každé strany dozlatova a hned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.