Uzený losos plněný krevetím masem

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listy ledového salátu omyjeme, osušíme, natrháme na větší kousky a rozložíme na talíře.
  • 2
    Ze smetany vyšleháme šlehačku, přidáme ji do misky k na jemno nastrouhanému křenu, dochutíme limetkovou šťávou, důkladně promícháme.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olivový olej, krevety na něm lehce orestujeme, poté je vyjmeme, necháme vychladnout, pokrájíme na menší kousky a přimícháme ke křenové šlehačce, osolíme, opepříme.
  • 4
    Krevetí maso se šlehačkou rozložíme na plátky uzeného lososa, zavineme a servírujeme na připravené talíře s listy salátu. Zdobíme na jemno nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.