Uzený pstruh s fusillami
35 min.
Ingredience
- 350gramůTěstoviny Fusilli
- 2kusyVejce slepičí
- 200gramůPstruh
- 3lžíceSmetana zakysaná 14%
- 2lžíceCitronová šťáva
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 20gramůPetržel - nať
- 15gramůKopr čerstvý
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
8 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
3 g
Cukr
241 mg
Postup přípravy
- 1Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a vychladnout.
- 2Uvaříme natvrdo vejce (10 minut), necháme vychladnout, oloupeme, nakrájíme nadrobno.
- 3Těstoviny upravíme do misek, posypeme proužky uzeného pstruha a čerstvým koprem.
- 4V jiné misce ušleháme zálivku ze zakysané smetany, citronové šťávy, soli a pepře. Těstoviny pokapeme zálivkou, posypeme vejci a pažitkou a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.