Uzený pstruh s fusillami

35 min.
Evropa
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
8 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
3 g
Cukr
241 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a vychladnout.
  • 2
    Uvaříme natvrdo vejce (10 minut), necháme vychladnout, oloupeme, nakrájíme nadrobno.
  • 3
    Těstoviny upravíme do misek, posypeme proužky uzeného pstruha a čerstvým koprem.
  • 4
    V jiné misce ušleháme zálivku ze zakysané smetany, citronové šťávy, soli a pepře. Těstoviny pokapeme zálivkou, posypeme vejci a pažitkou a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.