Vafle s celerem

37 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
12 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nasypeme mouku, přidáme vejce, sůl, pivo a vyšleháme těsto na vafle. V pánvi rozpustíme máslo, oloupané brambory a očištěný celer nastrouháme nahrubo, přidáme do pánve k máslu, přisypeme posekanou bazalku, osolíme, opepříme, podlijeme trochou vývaru, podusíme asi 7 minut a odstavíme. Vaflovač potřeme tukem a upečeme postupně křupavé vafle. Ty ještě teplé rozdělíme na talířky, doplníme celerovou směsí a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.