Vaječná bylinková omáčka
20 min.
Ingredience
- 600mililitrůVoda pitná
- 4kusyVejce slepičí
- 2lžíceOcet jablečný
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 1kusMáta
- 1kusPetržel - nať
- 1kusCeler - nať
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
117 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
17 mg
Cukr
460 mg
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nadrobno nakrájíme nebo prolisujeme. Přidáme olej, ocet, sůl a vše dohladka umícháme.
- 2Omyté bylinky najemno nasekáme a vmícháme do připravené směsi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.