Vaječná omeleta s pažitkou

13 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
32 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
283 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozklepneme do dvou hrnků po 2 ks vajec, do obou rozdělíme sůl a pepř a rozšleháme.
  • 2
    Mezitím rozpálíme olej na dvou pánvích, vlijeme do každé hrnek s vejci a smažíme. Počkáme, až se nám vajíčka zapečou, potom obrátíme omeletu na druhou stranu a dosmažíme.
  • 3
    Podáváme na vyhřátých talířích a posypeme povrch pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.