Vaječná omeleta s petrželí a zeleninou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
32 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu omyjeme a pokrájíme na větší kousky. Olej rozpálíme a krátce na něm zeleninu osmahneme. Vejce rozšleháme, přilijeme smetanu, osolíme a opepříme. Petrželku nasekáme na jemné kousky.
  • 2
    Na rozpálenou pánev s olejem nalijeme vždy čtvrtinu vaječné směsi, posypeme čtvrtinou sekané petrželky, osmahneme do zezlátnutí, poté na pánvi srolujeme a opékáme do zezlátnutí. Tímto způsobem připravíme čtyři omelety, která následně servírujeme s osmaženou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.