Vaječná omeleta v italském stylu - frittata
25 min.
Ingredience
- 6kusůVejce slepičí
- 100mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2hrstiŠpenát listový čerstvý
- 100gramůSýr Feta
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
28 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
173 mg
Cukr
921 mg
Postup přípravy
- 1Vejce a smetanu lehce prošleháme, kousky žloutků nevadí, takže nemusíme vejce příliš prošlehávat. Osolíme, opepříme, přidáme rozdrobený sýr feta a mladý špenát. Vlijeme do rozehřátého olivového oleje a 2 minuty opékáme. Pak pánev s omeletou vložíme pod gril, aby zezlátla i shora. Podáváme nakrájenou na díly.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.