Vaječná polévka na slanině

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
24 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
523 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme na tenká kolečka nakrájenou mrkev a petržel. Osolíme, zalijeme vývarem a necháme vařit.
  • 2
    Na pánvičce a na tenké plátky nakrájené slanině opražíme krupici, přidáme rozkvedlaná a osolená vajíčka a smažíme do úplného ztuhnutí.
  • 3
    Smažená vajíčka vsypeme do hrnce a chvilku povaříme.
  • 4
    Nakonec polévku dochutíme solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.