Vaječná pomazánka pikantní
23 min.
Ingredience
- 5špetekSůl
- 4stroužkyČesnek
- 100gramůOmáčka tatarská
- 1lžícePetržel - nať
- 4kusyVejce slepičí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
38 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
294 mg
Cukr
993 mg
Postup přípravy
- 1Uvaříme vejce natvrdo, po zchladnutí oloupeme a nastrouháme nahrubo.
- 2Přidáme tatarskou omáčku, utřený česnek, dle chuti osolíme.
- 3Vše řádně promícháme.
- 4Pomazánku podáváme namazanou na pečivu a posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.