Vaječné karbanátky

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
44 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
694 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z másla a mouky uděláme světlou jíšku a zalijeme ji mlékem. Necháme provařit v hustou kaši.
  • 2
    Přidáme najemno nakrájená vejce, petržel a ochutíme solí.
  • 3
    Z připravené směsi uděláme karbanátky a obalíme je v mouce, vejci a strouhance.
  • 4
    Smažíme v rozpáleném tuku dozlata.
  • 5
    K příloze podáváme bramborovou kaši a dušenou zeleninu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.