Vaječné řízky

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
12 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozšleháme vidličkou v misce, přisypeme strouhanku a osolíme. Strouhanka má být vláčná a jemná, na každé vejce ji přidáváme asi 2 polévkové lžíce.
  • 2
    Na rozehřátý olej na pánvi vlijeme vaječnou směs tak, aby vytvořila celistvou plochu. Rychle opečeme.
  • 3
    Řízky podáváme na chlebu potřeném hořčicí a zdobíme kolečky cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.