Vaječný salát s jarní cibulkou

22 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
11 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
789 mg
Cukr
712 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.
  • 2
    V misce smícháme majonézu s očištěnou, na kolečka nakrájenou jarní cibulkou a nakrájenou pažitkou. Směs osolíme a opepříme. Přidáme uvařená vejce a rozmačkáme je vidličkou. Vše promícháme.
  • 3
    Salát upravíme na omyté a osušené listy hlávkového salátu a podáváme.
  • 4
    Můžeme doplnit čerstvým chlebem potřeným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.