Vaječný salát s jarní cibulkou
22 min.
Ingredience
- 4lžíceMajonéza
- 2kusyCibulka jarní
- 1lžícePažitka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyVejce slepičí
- 500mililitrůVoda pitná
- 0,5kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
11 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
789 mg
Cukr
712 mg
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.
- 2V misce smícháme majonézu s očištěnou, na kolečka nakrájenou jarní cibulkou a nakrájenou pažitkou. Směs osolíme a opepříme. Přidáme uvařená vejce a rozmačkáme je vidličkou. Vše promícháme.
- 3Salát upravíme na omyté a osušené listy hlávkového salátu a podáváme.
- 4Můžeme doplnit čerstvým chlebem potřeným máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.