Vaječný salát s rybou v tomatě
30 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 0,5decilitrOlej stolní
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaHořčice plnotučná
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžíceCukr krupice
- 1,5kusyKečup
- 1decilitrMléko polotučné
- 1kusSalát hlávkový
- 4krajíceVeka
- 3stroužkyČesnek
- 150gramůSardinky v rajčatové omáčce
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
502 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
24 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
836 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Uvařená oloupaná vejce a veku nakrájíme na malé kostičky.
- 2Omyjeme hlávkový salát, listy natrháme a přidáme k vejcím s vekou.
- 3Přimícháme hořčici, utřený česnek, cukr, rozšlehaný kečup s octem, olejem a mlékem, ochutíme solí a vše promícháme v míse. Jako poslední přidáme nakrájenou rybu v tomatě a lehce promícháme.
- 4Podáváme s pečivem nebo chlebem.
- 5
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.