Vaječný salát s rybou v tomatě

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
502 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
24 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
836 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařená oloupaná vejce a veku nakrájíme na malé kostičky.
  • 2
    Omyjeme hlávkový salát, listy natrháme a přidáme k vejcím s vekou.
  • 3
    Přimícháme hořčici, utřený česnek, cukr, rozšlehaný kečup s octem, olejem a mlékem, ochutíme solí a vše promícháme v míse. Jako poslední přidáme nakrájenou rybu v tomatě a lehce promícháme.
  • 4
    Podáváme s pečivem nebo chlebem.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.