Vajíčková sekaná

30 min.
Polsko
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
18 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
690 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kastrůlku nalijeme vodu a přivedeme ji k varu. Do vařící vody vložíme celé vejce a vaříme je 10 minut natvrdo. Potom je scedíme, vychladíme pod studenou tekoucí vodou, oloupeme je, nakrájíme drobně do misky, kam přidáme oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli spolu s česnekem. Přimícháme drobné škvarky, nasekanou kudrnku, přilijeme olej, vše dobře promícháme, podle chuti osolíme, opepříme a promícháme.
  • 2
    Z připravené hmoty rukami vytvarujeme tvar válečku, zabalíme ho do potravinářské fólie, odložíme do ledničky, potom krájíme na plátky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.