Vajíčkový salát s brandy

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
25 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme v osolené vodě natvrdo (10 minut). Zprudka je zchladíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Salát opláchneme ve studené vodě, ředkvičky omyjeme a rozčtvrtíme. Omytou okurku podélně rozkrojíme a nakrájíme na plátky, sýr a šunku pokrájíme na proužky.
  • 3
    Majonézu smícháme se zakysanou smetanou, kečupem, cukrem, solí, pepřem a brandy. Vejce oloupeme a nakrájíme na osminky.
  • 4
    Vše nakonec upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.