Valiská rajčata

35 min.
Švýcarsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata příčně rozpůlíme, zčásti opatrně vydlabeme dužninu a dáme ji do misky. Půlky rajčat uvnitř osolíme, okořeníme polovinou koření a řezem položíme na vymazaný pekáč. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 10 minut, vyjmeme, otočíme, do každé půlky rozklepneme vejce, okořeníme druhou polovinou koření. Zbylou dužninu smícháme s prolisovaným česnekem, nasekanou bazalkou a rozložíme okolo půlek rajčat.
  • 2
    Zapečeme 10 minut a podáváme porci rajčat s dušenou dužninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.