Vánoční salát z kapra

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
15 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do osolené a okyselené vařící vody vložíme omyté porce kapra a uvaříme doměkka.
  • 2
    Uvařené maso vykostíme a nadrobno nakrájíme. Přidáme uvařené, na kostičky nakrájené brambory, nadrobno nakrájenou okurku, cibuli a nasekanou petrželku.
  • 3
    Nakonec salát osolíme, opepříme, ochutíme lžící citronové šťávy a spojíme olejem. Před podáváním necháme uležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.