Vánoční salát z kapra
35 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 160gramůBrambory vařené ve slupce
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžícePetržel - nať
- 300gramůKapr obecný
- 100gramůOkurky nakládané
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
15 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do osolené a okyselené vařící vody vložíme omyté porce kapra a uvaříme doměkka.
- 2Uvařené maso vykostíme a nadrobno nakrájíme. Přidáme uvařené, na kostičky nakrájené brambory, nadrobno nakrájenou okurku, cibuli a nasekanou petrželku.
- 3Nakonec salát osolíme, opepříme, ochutíme lžící citronové šťávy a spojíme olejem. Před podáváním necháme uležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.