Vařená kambala
35 min.
Ingredience
- 3stroužkyČesnek
- 750gramůKambala
- 2kusyFeferony
- 0,6decilitrOlej olivový
- 0,3decilitrOcet kvasný lihový
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
641 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
41 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
368 mg
Cukr
817 mg
Postup přípravy
- 1Kambalu očistíme, vykucháme a omyjeme. Rybu pokrájíme na kusy a dáme vařit do vody, do které přidáme 0,3 dl oleje a sůl.
- 2Připravíme zálivku: nakrájíme nadrobno feferonky a česnek, přidáme 0,3 dl olivového oleje, přilijeme trošku vývaru z ryby a dochutíme octem.
- 3Rybu servírujeme v hlubokém talíři politou zálivkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.