Vařená kambala

35 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
641 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
41 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
368 mg
Cukr
817 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kambalu očistíme, vykucháme a omyjeme. Rybu pokrájíme na kusy a dáme vařit do vody, do které přidáme 0,3 dl oleje a sůl.
  • 2
    Připravíme zálivku: nakrájíme nadrobno feferonky a česnek, přidáme 0,3 dl olivového oleje, přilijeme trošku vývaru z ryby a dochutíme octem.
  • 3
    Rybu servírujeme v hlubokém talíři politou zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.