Vařená kolena pečená v pivu

95 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1578 kcal
Bílkoviny
88 g
Tuky
131 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
603 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kolena s novým kořením, pepřem, bobkovým listem a celým česnekem vaříme v tlakovém hrnci, až je maso poloměkké. Poté maso vyjmeme a potřeme medem, který jsme rozmíchali s prolisovaným česnekem a drceným kmínem.
  • 2
    Pekáč vytřeme sádlem, dno vyložíme cibulí nakrájenou na kolečka.
  • 3
    Poloměkká kolena vložíme do pekáče, podlijeme pivem a pečeme v předehřáté troubě, až mají křupavou kůrku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.